8 tekeningen in houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Inspiratiebron voor dit project was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

uit 2018 tot 2018 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Gelaat I

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 1 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".  

Gelaat II

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 2 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat III

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 3 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat IV

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 4 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat V

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 5 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat VI

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 6 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat VII

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 7 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".

Gelaat VIII

2018

Tekeningen met houtskool, oliepastel, pastelkrijt en conte op geprepareerd doek, niet opgespannen. Nr. 8 Inspiratiebron was een tekst van de Franse filosoof Levinas: "Ik word ik in het aangezicht van de Ander".